Coaching

Kom je thuis na een dag werken en voel je je moe en misschien wel leeggezogen?

Tijdens de gesprekken met collega’s denk je regelmatig: “Waar gaat het eigenlijk over?” en gaan je eigen gedachten alweer mijlenver.

Bij het wekelijkse werkoverleg heb je het idee dat je iedere keer stappen vooruit bent op de rest en zou je allang verder willen met die en die opdracht.

Thuis zou je het liefst op de bank willen ploffen en de boel de boel laten maar de kinderen vragen gelijk al je aandacht.

’s Avonds in bed blijven de gedachten door je hoofd malen en wanneer je eenmaal wakker wordt ben je nog steeds moe.

Hoe zou het voor je zijn als je meer rust kon creëren omdat je mensen om je heen hebt die je begrijpen, maar bovenal omdat je jezelf beter begrijpt. Waardoor je bewuster keuzes kunt maken en je meer en meer in balans komt. En er daardoor meer harmonie in je (gezins)leven is.

Dit kun je bereiken door te kiezen voor “De spiegel”. Tijdens de sessies houden we je als het ware een spiegel voor. Hierdoor krijg je meer inzicht in je hoogbegaafd zijn, wat zijn je sterke kanten en tegelijkertijd ook je valkuilen.

Ben je op zoek naar:

  • Meer rust door meer begrip over je eigen hoogbegaafd zijn;
  • Meer energie voor belangrijke dingen in je leven zoals gezin, vrienden en zeker ook voor jezelf;
  • Meer balans in jezelf omdat je bewuster keuzes kunt maken waardoor je meer harmonie creëert in je gezin.

Mijn praktijk aan de Lingestraat 36 in Middelburg is geopend op:

Dinsdag              9.00-14.00 uur

Donderdag        9.00-14.00 uur    

Daarnaast werk ik ook online via Zoom. Online heb ik ruimere openingstijden. Informeer ernaar via de mail, app of telefoon!


Durf je in de spiegel te kijken en erachter te komen wie je nou eigenlijk echt bent?

Dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek van een half uur is geheel gratis en vrijblijvend.

Als je verder wilt plannen we 5 data in. De ervaring leert dat dit gemiddeld nodig is om resultaten te bereiken. Die 5 data bestaan uit een intakegesprek, 3 sessies en een evaluatiegesprek.

Prijzen:

Kennismakingsgesprek via Zoom (half uur)            gratis

Intakegesprek (45 minuten tot een uur)                €75,-

Sessie (45 minuten tot een uur)                                €75,-

Evaluatiegesprek (45 minuten)                                 €75,-

Alle prijzen zijn vrij van BTW

Kortom; durf je in de spiegel te kijken zodat je jezelf beter leert begrijpen zodat je bewuster keuzes kunt maken en meer energie overhoudt voor jezelf en je gezin?

Kom in beweging en plan hieronder gelijk een gratis kennismakingsgesprek in. Ik garandeer je dat we na dat gesprek beide weten of we dit avontuur samen in beweging gaan zetten.