Expert hoogbegaafdheid in de zorg

Mijn missie is om dit te doorbreken.

Als “Expert hoogbegaafdheid in de zorg” kan ik ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid signaleren en passend begeleiden. Ken ik uitdagingen en problemen die hiermee samenhangen, kan ik preventief handelen om problemen te voorkomen.
Daarnaast kan ik het een plek geven in een organisatie, kan ik collega’s hierbij ondersteunen en ouders en de organisatie hierover adviseren.

Wanneer je als (zorg)organisatie, een ontwikkelingsvoorsprong en/of hoogbegaafdheid al vroeg kunt signaleren kan dat veel betekenen voor het kind en de ouders. Als zorgverlener kun je je aanpak aanpassen aan de behoeftes van de hoogbegaafde. Hierdoor is de kans groter dat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Wilt u (vroeg) signaleren van een ontwikkelingsvoorsprong en/of hoogbegaafdheid een plek geven in uw organisatie? Neem dan gerust contact met me op door te mailen naar info@opstap-coaching.nl of bel me op 06 23 10 49 19