Vanmorgen reed ik met mijn jongens langs een wit weiland en we zagen een prachtige opkomende zon en een laag witte mist. Prachtig!

Nadat ik weer thuis was ben ik er naar toe gefietst. De meeste mist was al opgetrokken en ook het weiland was alweer wat groener. Wel zag ik nog een restje wit gras, mooie spinnenwebben in het prikkeldraad en de zon stond alweer een stuk hoger.

Wanneer je er net achter bent dat je hoogbegaafd bent, of je twijfelt nog, kun je nog vele gedachten hebben die je tegenhouden om het echt te geloven, om het hoogbegaafd zijn als iets positiefs te zien.

Tijdens de sessies gaan we op zoek naar jou. Wat hoort bij jouw hoogbegaafd zijn en hoe kun je deze kenmerken inzetten en omtoveren in iets positiefs.

Zo trekt de mist gedurende de weken steeds meer op omdat de zon steeds hoger komt. Je krijgt meer begrip voor jezelf waardoor je meer in balans zult komen.

Je kunt dit bereiken door jezelf een spiegel voor te houden… door in de spiegel te durven kijken. Neem de eerste stap en kom in beweging.