Workshop mindmappen

1-Workshop Mindmappen 001

Een van de leerstrategieën waar ik veel mee werk is mindmappen. Een mindmap is een hulpmiddel bij het onthouden en structureren van informatie. Een mindmap is erg geschikt bij leervakken als geschiedenis en aardrijkskunde maar ook bij het maken van werkstukken en spreekbeurten kun je de mindmap goed gebruiken.
Het verschil tussen een mindmap en een woordspin/-web is dat je bij een mindmap goed gebruikt maakt van je beide hersenhelften waardoor je de informatie beter onthoudt.

In de herfstvakantie biedt Opstap coaching een workshop mindmappen aan voor leerlingen vanaf groep 7 t/m klas 2 van het voortgezet onderwijs.

Tijdens de workshop gaan we samen met maximaal 6 personen een dagdeel aan de slag met het ontdekken van de kracht van de mindmap. Wat is een mindmap en hoe zet je de lesstof, spreekbeurt of werkstuk om in een mindmap. En, hoe gebruik je de mindmap later tijdens het leren.
Na een introductie van de functie van de hersengebieden en de mindmap gaan we praktisch aan de slag door je huiswerk om te zetten in een mindmap.

Deze workshop mindmappen kost €65,- per persoon, dit is voor een dagdeel en inclusief het gebruik van materialen, drinken + iets lekkers.

Wanneer?
Dinsdagmiddag 21 oktober 2014 van 13:00-16:00 uur
Vrijdagmiddag 24 oktober 2014 van 13:00-16:00 uur

Waar?
Jeugdgebouw van Kerkcentrum De Morgenster,
Adriaen Lauwereyszstraat 6, Middelburg.

Aanmelden voor een van deze middagen kan via info@opstap-coaching.nl of bel me op 06-23104919. Aanmelden kan t/m dinsdag 30 september 2014.

Meer weten?
Mail me op info@opstap-coaching.nl of bel naar 06-23104919

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *