Legenda HB

Heb jij die van jou al in kaart gebracht?

Je bent er net achter dat je hoogbegaafd bent.

Je herkent veel in de dingen die je er over leest, maar het overweldigd je ook.

Je krijgt er nog geen grip op.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

De afgelopen jaren heb ik veel boeken en artikelen rond hoogbegaafdheid verslonden. Eerst om mijn zoons beter te leren begrijpen en begeleiden, maar toen de puzzelstukjes eenmaal vielen begon ik mijzelf ook steeds beter te begrijpen.

Alleen las ik zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik vormde beelden in mijn hoofd waardoor ik mezelf beter leerde kennen, maar deed er vervolgens niet veel meer mee en zo sukkelde ik verder. Pas toen ik de verschillende aspecten eens goed in kaart ging brengen kwamen de echte inzichten en kwam de balans. 

 

Zo kan het ook zijn op jouw ontdekkingsreis rond hoogbegaafdheid.

Legenda HB geeft je extra kennis en inzichten die je kunt gebruiken om de twilight zone van wel/niet HB wat meer te verlaten.

Legenda HB is een laagdrempelige manier om de vraag over je eigen mogelijke hoogbegaafdheid eens serieus te onderzoeken.

Legenda HB bestaat uit het werkboek Legenda HB en een besloten pagina waarop je toegang hebt tot extra beeld- en geluidsmateriaal. Door middel van achtergrondinformatie, beeld- en geluidsmateriaal krijg je in 6 hoofdstukken informatie over de verschillende kenmerken die je in kaart gaat brengen. Daarnaast heb je recht op 2 gesprekken met mij waardoor we wat dieper in kunnen gaan op de dingen die bij jou spelen.

In het werkboek vind je ruimte om aantekeningen te maken maar ook vragen en opdrachten om daadwerkelijk je legenda in kaart te brengen. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en deze inzichten kun je gebruiken om de (eventueel) benodigde veranderingen aan te brengen.

De gesprekken vinden plaats via Zoom of thuis aan mijn keukentafel. Net wat voor jou het beste uitkomt!

Na de betaling krijg je gelijk de inlogcode van de besloten pagina zodat je alvast toegang hebt tot het extra beeld- en geluidsmateriaal.
Je krijgt het werkboek per post thuisgestuurd. Hierdoor kun je op je eigen moment starten met het in kaart brengen van jouw Legenda HB.

Legenda HB is een fijn programma waarin hoogbegaafdheid vanuit verschillende benaderingswijzen uitgelegd wordt. Ik heb het werkboek icm twee online coachingsgesprekken gevolgd. De gesprekken waren een goede aanvulling, want het onderwerp hoogbegaafdheid is al jaren een thema in ons gezin. Ik heb er al veel over gelezen en gehoord, maar wilde nu eindelijk eens de vraag kunnen beantwoorden of ik als moeder in een gezin vol hoogbegaafden misschien zelf ook hoogbegaafd zou kunnen zijn. Ik vond het prettig dat Johanneke zich juist op de vrouwen richt, de vooroordelen, het onderduiken en aanpassen en daardoor niet gezien worden zijn herkenbaar voor mij.
De opdrachten en gesprekken gaven al veel stof tot nadenken en via de afgesloten website was nog meer informatie beschikbaar. Ik vond het een fijne laagdrempelige manier om de vraag over mijn eigen mogelijke hoogbegaafdheid eens serieus te onderzoeken.

Anoniem

Ik begrijp het wanneer je nog wat meer informatie wilt. Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in via de onderstaande knop.

Voor: jou als je op een laagdrempelige manier de vraag over je eigen mogelijke hoogbegaafdheid eens serieus wilt onderzoeken en in kaart wilt brengen.

Waar: je gaat thuis zelfstandig aan de slag met het werkboek, de begeleide gesprekken vinden plaats via Zoom of bij mij thuis aan de keukentafel. Net wat voor jou het beste uitkomt!

Wanneer: na de betaling krijg je gelijk de inlogcode van de besloten pagina zodat je alvast toegang hebt tot het extra beeld- en geluidsmateriaal. Je krijgt het werkboek per post opgestuurd. Hierdoor kun je op je eigen moment starten met het in kaart brengen van jouw Legenda HB.

Onderwerpen: Door middel van achtergrondinformatie, beeld- en geluidsmateriaal krijg je in 6 hoofdstukken informatie over de verschillende kenmerken die je in kaart gaat brengen. Je kunt de inhoudsopgave hieronder downloaden.

Kosten: Het traject is inclusief het werkboek en toegang tot de besloten pagina, daarnaast heb je recht op 2 gesprekken. Dit alles voor de prijs van 349,-.

Wil jij graag:

  • meer grip op je eigen leven;
  • nieuwe inzichten over jezelf.

En wil je:

  • veranderingen aanbrengen;
  • je hoogbegaafdheid positief inzetten;
  • balans creëren.

Ja, ik wil graag nieuwe inzichten over mezelf en daardoor meer grip op mijn eigen leven krijgen en meld me gelijk aan.

Door op bovenstaande knop te klikken word je gelijk doorgelinkt naar de betaalpagina.

Nadat ik ontdekte dat ik mogelijk HB ben kwam ik met Johanneke haar podcasts in aanraking. Dit gaf me al een goed beeld van de inhoud en het was leuk en herkenbaar om naar te luisteren. Daarna bood Johanneke een kort coachingstraject aan. Dit was erg fijn omdat het zeer betaalbaar was in vergelijking met andere langdurige trajecten die worden aangeboden. Ik kreeg een mooi boek waarbij je zelf aan de slag kunt met de inhoud. Het aanhouden van je eigen tempo is ook erg fijn. Hierin komen alle HB highlights voorbij en heb je een mooi totaal beeld. Ook het scoren van de overexitibilities van Debrowski was erg leuk. Voor mij bracht dit het inzicht dat fantasie x alles willen weten x het anders verwerken van emoties soms best een uitdaging kan zijn voor jezelf en anderen 😉 Het contact met Johanneke is erg leuk en goed om met haar te sparren. Kortom het bracht mij extra kennis en inzichten die ik heb kunnen gebruiken om de twilight zone van wel / niet HB wat meer te verlaten.